-

Panama 21 år LBS #3

Ikke på lager

699,00 DKK

Limited Batch Series #3


Pot Still - dobbelt destilleret


Alc styrke 57,18%


Limited Edition, kun 289 flasker.

Produktbeskrivelse

Land: Panama

Destilleri: n/a

Stil: Pot Still - dobbelt destilleret

Alder: 21

Alkohol: 57,18%

Vol: 50 cl.

Antal flasker: 289

Limited batch series nr. 3 Panama. Det er en spændende gammel aftapning fra Panama. Destilleriet er som med de fleste rom herfra hemmeligt. Den er destilleret i 1999 og tappet i 2020, lagret alle årene i tropisk klima. Der er tappet 289 flasker af dette lille pragteksemplar i 50cl. flasker. ABV er  Navy Strenght 57,18%, og sidst men ikke mindst så er der tilsat 9,2 gr. sukker pr liter. Og nu til det det virkelig handler om. Rommen i flasken.

Her har vi med en virkelig gammel rom fra Panama, som har lagret på et gammelt frønnet bourbonfad. Den caribiske middagssol har blidt og nænsomt filet de skarpe kanter af alkoholen og været med til at modne denne rom til en dyb fløjlsblød dram, som man kan sidde med i timevis foran pejsen. gerne akkompagneret af en god cigar, eller et stykke ristet brød med lidt blue cheese.

I næsen får man Læder, mørk farin, tobak, vanilje og brændt egetræ.

I munden får man en en dyb blød rom sødmefuld som de caribiske kvinder på en hvis sandstrand, hertil kommer noter af Vanilje, læder brændt sukker, peber og krydderier.

RomDeLuxe - består af tre rom ”nørder” som alle har rom som deres store passion og hobby.

Alle tre meget aktive indenfor romverdenen, medlemmer af 5-6 danske romklubber hvor de hver måned mødes med andre romnørder for at smage og diskutere rom. Vores store interesse og passion for rom har givet os modet på, at udbrede og dele vores viden samt give jer nogle gode tilbud og oplevelser i rommens verden.

Yderligere information
Produktstørrelse50 cl.
BrandRomDeLuxe