-

Mad Owl Gin - Sample Set

Ikke på lager

149,00 DKK

DANSK SMALL BATCH GIN, DESTILLERET PÅ TRADITIONELLE KOBBERKEDLER I HJERTET AF NORDSJÆLLAND.


7 samples á 3 cl.  • London Dry with a sneaky herbal twist 46%

  • Herbal with a kick of green and orange 46%

  • Citrus with a rush of zesty fruit 46%

  • Lavender with a dash of Butterfly Pea Flower 43%

  • Rhubarb with af tender touch of ginger 32%

  • Blackberries with a tickle of vanilla 32%

  • Oak aged with a splash of vanilla and toffee 47,5%

Produktbeskrivelse

London Dry with a sneaky herbal twist

Mad Owl Gin - London Dry er vores bud på den klassiske dry gin med masser af karakter, god sødme og et mildt twist af udvalgte krydderurter. Et perfekt udgangspunkt, hvis du foretrækker en GT-classic eller vil eksperimentere med din foretrukne garnish.

Botanicals: Enebær, koriander, angelika rod, lemonskal, timian, salvie, grains of paradise og orris rod.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 46 %

Herbal with a kick of green and orange

Mad Owl Gin - Herbal er til alle, der sætter pris på en fyldig og fint afrundet gin med et ordentligt smæk grønne krydderurter, aromatisk peber og et skud sød appelsin til at fuldende oplevelsen. Nogle kalder det en herregin, men i så fald har vi mødt mange kvinder med dybe stemmer. Vores Herbal tiltaler vist alle ...

Skal der lidt farve på oplevelsen, så prøve med oliven, røde peberkorn eller et par skiver jordbær for sjov.

Botanicals: Enebær, koriander, angelika rod, rosmarin, basilikum, laurbær, cubeb peber, appelsinskal og orris rod.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 46 %

Citrus with a rush of zesty fruit

Mad Owl Gin - Citrus er en forfriskende cocktail af enebær, koriander og citrusfrugt. Vores mål har været at skabe en mild og sødmefuld gin, med flere lyse end mørke toner, og det synes vi selv er lykkes fantastisk godt.

Den intense smag betyder, at den klarer sig ganske godt med et is, tonic og intet andet, men skal der være fest, så prøv med en dusk rosmarin, lidt reven lemon- eller grapeskal eller nogle blade frisk basilikum. 

Botanicals: Enebær, koriander, angelika rod, frisk lemonskal, frisk appelsinskal. frisk blodappelsinskal, lemon verbena, grains of paradise og orris rod.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 46 %

Lavender with a dash of Butterfly Pea Flower

Mad Owl Gin - Lavender sender dig på rundtur gennem sommerens blomsterflor med milde noter af lavendel, en herlig afrunding af dansk blomsterhonning og et delikat, blåt strejf af Butterfly Pea Flower.

Den florale smag kræver en gavmild mængde tonic, men lægger samtidig op til garnish med spændende indslag af blomster, friske bær og citrusfrugt.

Botanicals: Enebær, koriander, angelika rod, frisk lemonskal, ingefær, lavendel, blomsterhonning, grains of paradise og orris rod.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 43,0 %

Rhubarb with af tender touch of ginger

Mad Owl Gin - Rhubarb er en fantastisk sæsondrik med masser af rabarbersmag, frisk ingefær og en dejlig, sødmefuld afrunding.

Som ginlikør er den drikkevenlig direkte fra flasken, gerne med et skud lime og en isterning, men prøv gerne med indian tonic, en strimmel appelsinskal og lidt basilikum på toppen. Så er der både lidt ekstra godt for øjet og en mild krydret oplevelse til ganen.

Botanicals: Rabarber, frisk ingefær, enebær, koriander, angelika rod, lemonskal, grains of paradise og orris rod.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 32,0 %

Blackberries with a tickle of vanilla

Mad Owl Gin - Blackberries er en ginlikør med let sødme, der gør enhver mørk årstid lidt lysere og venligsindet. Duften af fuldmodne brombær og vanilje fornemmes tydeligt, når der hældes op, mens den velkendte smag af enebær og koriander gør smagen kompleks og indbydende med noter af citrus og mild peber i bunden.

Vores brombær-gin er lavet af modne bær fra Nordsjællands haver, skel og skovbryn, og kan nydes som aperitif med en isklump, som en potent "desertvin" (fx til ris a la manden ved juletid) eller med en frisk tonic uden alt for meget bitterhed.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 32 %

Oak aged with a splash of vanilla and toffee

Mad Owl Gin - Oak aged har ligget på bourbon-træfade i over 3 måneder. Resultatet er en eksklusiv, fadmodnet gin med delikate noter af vanilje, karamel, kokos og egetræ. Bourbon-fadet er lavet af hvid amerikansk eg, som er den traditionelle træsort til lagring af amerikansk bourbon.  

Den lækre smag af enebær og koriander i kombination med vanilje og karamel gør Mad Owl Gin - Oak aged til den ideelle mixer med ginger ale og masser af is. Den kan nu også indtages 'on the rocks', hvis man vil nyde den fulde smag fra bourbonfadet.

Vol: 50 cl.

Alk/vol: 47,5 %

Mad Owl Gin

Mad Owl Gin er en hyldest til uglen, som plejede at bo på loftet i vores bygning, men som flyttede, fordi vi larmede for meget. Undskyld!

Vi destillerer ginen på traditionel vis med urter direkte i kobberkedlen og i urtekurven, som er monteret på svanehalsen. Resultatet er en række velsmagende og meget karakteristiske ginvarianter, som er tydelige i deres profil og nemme at mikse.

Alle vores Mad Owl Gin er destilleret på vores destilleri i Kagerup i Nordsjælland og er baseret på økologisk kornsprit.

Yderligere information
Produktstørrelse3 cl.
BrandThornæs Destilleri