-

Kimerud Gin Tasting Set

Ikke på lager

149,00 DKK

KIMERUD Gin er en højt belønnet gin (dobbelt guldmedalje CWSC 2017). Den er velafbalanceret på grund af den omhyggelige blanding af 22 fine botanicals, hvoraf den mest unikke er rosenrod. Det kolde klima i Norge øger kvaliteten af KIMERUD Gin, da det forsinker væksten af urter, hvilket bringer en rigdom, der er altafgørende for den endelige smag. Ginnen er destilleret fem gange, og der tilsættes kun rent bjergvand efter destillation.


Kimerud Gin Tastin Set indeholder 6 forskellige Gin´s á 3 cl.  • Kimerud Gin 40%

  • Kimerud Gin Wild 47%

  • Kimerud Gin Botanical 42,2%

  • Kimerud Gin Pink 38%

  • Kimerud Gin Hillside 42%

  • Kimerud Gin Navy 57%

Produktbeskrivelse

Kimerud Gin Tastin Set indeholder 6 forskellige Gin´s á 3 cl.

Kimerud Gin er en højt belønnet gin (dobbelt guldmedalje CWSC 2017). Den er velafbalanceret på grund af den omhyggelige blanding af 22 fine botanicals, hvoraf den mest unikke er rosenrod. Det kolde klima i Norge øger kvaliteten af KIMERUD Gin, da det forsinker væksten af urter, hvilket bringer en rigdom, der er altafgørende for den endelige smag. Ginnen er destilleret fem gange, og der tilsættes kun rent bjergvand efter destillation.

Kimerud Wild Grade gin 47% er den mest kraftfulde og tørre gin i Kimerud familien, her kan du føle et strejf af mere vilde botanicals, der vokser i det nordlige Norge. Kimerud Wild Grate Gin egner sig perfekt til brug i cocktails som Dry Martini, Negroni eller andre gin-baserede drinks. Den er dog også meget passende, hvis du vil have en Gin Tonic med mere smag.

Kimerud Botanisk Gin er et omhyggeligt udvalg af middelhavs- og skandinaviske urter - hvoraf de fleste er plukket i Kimerud gårdens urtehave. Nogle af de specielt udvalgte urter, der udgør de vigtigste varianter af denne gin er: absinthium, timian, oregano, basilikum og fem myntearter. Ginnen er destilleret fem gange, og der tilsættes kun rent bjergvand efter destillation. Kimerud Botanisk Gin kan nydes rent, eller som Gin & Tonic eller cocktails.

Kimerud Pink Gin skylder sin subtile tørre gane til håndplukkede hindbær fra Kimerud gård. Mellem juli måned og august samler master distiller Ståle Johnsen, hans kone Barbara og deres to døtre de rige, modne bær. Farven i denne Pink Gin er100% naturlig og stammer fra hindbær. Denne gin er destilleret på samme måde som en ”London Dry Gin”.

Kimerud Hillside Gin. Kimerud gård er hjemsted for gin og akvavit, som er modtagere af de mest prestigefyldte blind tasting awards af nogle af de bedste kokke og sommeliers i verden. Med udgangspunkt i den prisbelønnede KIMERUD Gin proces introducerers double cask KIMERUD Hillside Aged Gin på 42% alk./vol. Ginnen lagres i sherry og fine franske egetræsfade i i alt 6 måneder, som alle tidligere har indeholdt HÅVALDSEN Aquavit. Nyd Kimerud Hillside Aged Gin som en digestif, i sofistikerede Gin & Tonics eller andre cocktails.

Kimerud Navy Strength Gin er den mest kraftige af den internationalt tildelte Kimerud Gin familie. Master Distiller Ståle Håvaldsen Johnsen destillerer 22 fine botanicals med rent bjergvand for at skabe en fyldig palette af aromer. Det kolde norske klima øger kvaliteten af KIMERUD Gin, da det forsinker vækst af urter bringe en rigdom, der er altafgørende for den endelige smag.

Yderligere information
Produktstørrelse3 cl.
BrandKimerud Gin