-

Fadandele & Smagninger

Her finder Du Whisky & Rom fade som der er mulighed for at investere i. Prisen på respektive Produkt er for en (1) Andel. En Andel er tilsvarende 2 til 3 flasker - Dette er specificeret under respektive Andel. Her finder du også aktuelle smagninger, både Fysiske og Online events.

2 vare(r)

Fadandel - Hvordan fungerer det?

Ved Køb af Fadandele er Betaling delt op i to (2) Betalingsdele.

Dels for selve Fadandelen og dels for de omkostninger & aktuelle afgifter der vil være på det tidspunkt som fadet bliver aftappet. I det vi ikke kender afgifter og priser ud i fremtiden vil dette først blive afregnet på det tidspunkt som fadet bliver aftappet.

  • Faktura #1 - Betales direkte ved bestilling af Fadandel.
  • Faktura #2 - Betales først når fadet er aftappet og klar til at tages hjem til Danmark. Denne faktura dækker omkostninger såsom aftapning, afgifter, label, transport mm      

Efter Du fundet det / de fad(e) du ønsker købe en eller flere andele i, vælger du "Føj til Kurv" og fortsætter til Kassen. Efter betalingen er fuldført, modtager du en faktura / kvittering på dit køb = Andelsbevis. (Faktura #1)

På respektive Fadandel er der, foruden information om selve fadet og indeholdet, også oplyst hvornår fadet forventes aftappet. Normalt tappes fadet på 70 cl. standard flasker. Har man købt et helt fad, eller er for eks en Forening, Klub, Virksomhed etc. som har andre ønsker, så finder vi naturligvis ud af det.

Når fadet er aftappet, og skal tages hjem fremsendes Faktura #2 til respektive Andelsejer. Denne faktura dækker for selve aftapningen, flasker, label, transport & importafgifter.

Når flaskerne er ankommet til vores lager her i Danmark, vil andelshaverne blive orienteret om dette og andelen kan afhentes på vores adresse. Andelen kan også fremsendes hvis man ønsker det. Hvorvidt man ønsker afhente eller få sin andel fremsendt, tager man stilling til i forbindelse med køb af Andelen.

Barrels